Francien van Maasdijk Design

 

Johannes Verhulststraat 4

1071 NC Amsterdam

+31 6 53 47 18 57

designit@euronet.nl

WAT U ONTVANGT BIJ UW LOGO & HUISSTIJLONTWERP

 

LOGO

U ontvangt uw logo in kleur, zwart-wit en/of grijsschalen, geschikt voor drukwerk en beeldscherm. We leveren de meest gangbare digitale bestandsformaten aan:

 

• EPS : een vectorbestandstype dat over het algemeen door drukkerijen gebruikt wordt en wat door de meeste tekenprogramma’s geopend kan worden.

 

• PNG : een pixelbestand, voor toepassingen op internet, maar ook te gebruiken in Word, PowerPoint, Pages, Keynote of Prezi.

 

• JPG : een pixelbestand, zowel voor internetgebruik als intern gebruik (Word, PowerPoint, Pages, Keynote of Prezi).

 

HUISSTIJL

Wij kunnen al uw wensen op huisstijlgebied leveren, van ontwerp huisstijl (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, with complimentscards, (offerte)mappen etc.) tot drukwerk dat bij u bezorgd wordt.

We werken met gerenommeerde drukkerijen, die niet alleen een uitstekende kwaliteit en snelheid, maar ook een goede prijs leveren. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat en de kwaliteitscontrole van het geleverde drukwerk.

Als u ervoor kiest om uw drukwerk zelf te regelen, dan ontvangt u digitale PDF-bestanden, die gereed zijn om bij een (internet)drukker te laten drukken. Hou er dan wel rekening mee dat wij niet garant kunnen staan voor het uiteindelijke drukwerk-resultaat.

Mocht u uw documenten met uw eigen kleurenprinter willen uitdraaien, zal er in plaats van een PDF-bestand een Word-bestand aangemaakt worden.

 

HANDBOEK (ADDITIONEEL VOOR € 350,-)

In dit PDF-document (van ongeveer tien pagina’s) kunt u de richtlijnen voor het logo- en/of huisstijlgebruik terugvinden. Inclusief alle kleurcodes, waarvan de waarden staan aangegeven in het kleurenpalet van Pantone (PMS) en full colour (CMYK) voor drukwerk, en in RGB waarden voor beeldschermen. Verder staat in dit document welke lettertypen er voor uw logo en/of huisstijl gebruikt zijn.

 

E-MAIL

U ontvangt alle bestanden snel en gemakkelijk per e-mail.

 

WERKWIJZE LOGO & HUISSTIJLONTWERP

 

OFFERTE

Een persoonlijke ontmoeting om uw wensen en ideeën over uw logo te bespreken werkt over het algemeen het beste. Zeker wanneer het om omvangrijkere projecten gaat, is een persoonlijk bezoek nuttig en efficiënt.

Als we weten wat uw logo-wensen zijn, ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte. Mochten bepaalde zaken onduidelijk zijn, dan zullen we die persoonlijk of telefonisch verhelderen.

Wanneer voor ons beiden alles duidelijk is en nadat u een aanbetaling van 50% heeft gedaan, kan het creatieve proces beginnen.

 

EERSTE CONCEPTEN

Binnen twee weken (of vaak sneller) ontvangt u de eerste conceptvoorstellen per e-mail of tijdens een persoonlijke presentatie. We brengen u hoe dan ook altijd op de hoogte van de voortgang. U kiest uit onze concepten degene die het best aansluit bij uw onderneming.

 

GEKOZEN CONCEPT UITWERKEN

Nadat u een conceptvoorstel gekozen heeft, zullen we het ontwerp verder uitwerken. Met behulp van uw opmerkingen en suggesties, perfectioneren we het samen tot een definitief ontwerp.

 

DEFINITIEF MAKEN

Alleen wanneer we beiden helemaal tevreden zijn over het ontwerp van uw nieuwe logo zullen we het definitieve ontwerp toesturen. In verschillende bestandsformaten, direct klaar voor gebruik.

Indien u andere onderdelen (huisstijlontwerpen e.d.) besteld heeft, zal het proces zich herhalen; u zult eerst weer conceptvoorstellen ontvangen waaruit u een keuze maakt. De keuzes werken we weer uit en maken we drukwerk-klaar.

 

DRUKWERK

Indien u drukwerk via ons besteld, kunt u ervan uit gaan dat het helemaal goed komt. Het is meestal mogelijk om binnen 10 werkdagen (vaak sneller) het kant en klare drukwerk bij u te leveren.